Nedjelja, 29 Januara, 2023
Rubrika:

Ministarstvo sporta: Rukometnom savezu 50 hiljada eura za učešće na EP

Janović je na sastanku još jednom čestitao rukometašicama i rukometašima plasmane na takmičenja, ističući činjenicu da je Crna Gora ove godine postigla sjajne rezultate, te da je čak šest nacionalnih timova obezbijedilo ušeće na svjetskim i evropskim takmičenjima

Povodom plasmana ženske rukometne reprezentacije na Svjetsko prvenstvo i muške reprezentacije na Evropsko prvenstvo, ministar sporta i mladih Nikola Janović, primio je predsjednika Rukometnog saveza Crne Gore, Petra Kapisodu, kao i sportistkinje i sportiste, Milenu Raičević, Anđelu Bulatović, Vladana Lipovinu i Stefana Čavora.

Foto: Gov.me

Janović je na sastanku još jednom čestitao rukometašicama i rukometašima plasmane na takmičenja, ističući činjenicu da je Crna Gora ove godine postigla sjajne rezultate, te da je čak šest nacionalnih timova obezbijedilo ušeće na svjetskim i evropskim takmičenjima.

,,Ova godina, jedinstvena po činjenici da imamo čak šest nacionalnih timova u kolektivnim sportovima na svjetskim i evropskim prvenstvima, pokazatelj je ogromnog uspjeha našeg sporta i dokaz kvaliteta naših sportista.“  kazao je Janović.

Vlada Crne Gore i Ministarstvo sporta i mladih će za ostvareni uspjeh Rukometnom savezu Crne Gore opredijeliti 50 hiljada eura i na taj način dati doprinos realizaciji obaveza koje se odnose na učešće naših reprezentacija na pomenutim takmičenjima.

Ministar je rukometašima i rukometašicama još jednom poželio sreću, poručujući da se nada, da će se sa takmičenja vratiti sa medaljama i tako ponovo obradovati Crnu Goru.

Predsjednik Rukometnog saveza, Petar Kapisoda i reprezentativci, zahvalili su se ministru Janoviću na kontinuiranoj podršci uz isticanje da je ista jako značajan motiv za ostvarivanje dobrih rezultata.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve