Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Ministarstvo sporta i mladih: Janović predstavio projekat Dječiji sport

Na sastanku je dogovoreno da se inteziviraju aktivnosti vezane za prijavu sportskih klubova kako bi se omogućilo što većem broju djece da se bave sportom. Ideja o sufinansiranju članarina novina je u Crnoj Gori, a čiji je inicijator upravo Ministarstvo sporta i mladih

Danas je, na inicijativu ministra sporta i mladih Nikole Janovića, održan sastanak sa predstavnicima 12 nacionalnih sportskih saveza povodom realizacije projekta Dječiji sport, koji podrazumijeva sufinansiranje članarina za djecu koja se bave sportskim aktivnostima u sportskim klubovima.

Janović satanak, Foto: Gov.me

Na sastanku je dogovoreno da se inteziviraju aktivnosti vezane za prijavu sportskih klubova kako bi se omogućilo što većem broju djece da se bave sportom. Ideja o sufinansiranju članarina novina je u Crnoj Gori, a čiji je inicijator upravo Ministarstvo sporta i mladih.

Janović je poručio da je cilj ministarstva na čijem je čelu da na ovaj način pruži pomoć roditeljima u uključivanju njihove djece u sportske aktivnosti, proširi bazu sportista, a ujedno i pomogne sportskim klubovima.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve