Petak, 3 Maja, 2024
Rubrika:

Miloš Ćećanović svjetski šampion u benč presu

Ćećanović je do titule prvaka svijeta došao u kategoriji do 110 kilograma, u konkurenciji veterana.

Miloš Ćećanović trijumfovao je na Svjetskom prvenstvu u benč presu u WUAP federaciji, koje je održano od 19. do 23. septembra u Beču.

Ćećanović je do titule prvaka svijeta došao u kategoriji do 110 kilograma, u konkurenciji veterana.

Uprkos trijumfu, Ćećanović u izjavi za Radio Cetinje kaže da je podbacio, ali da se raduje što je nakon višegodišnje pauze osvojio zlatnu medalju na ovom prestižnom takmičenju.

Podbacio sam sigurno 20-30 kilograma. Utisak je da sam mogao više, ali posljednjih deset dana zbog zdravstvenih problema izgubio sam preko pet ili šest kilograma. Noć pred put sam čak razmišljao da li da krenem ili da ostanem, ali s obzirom na to da je sve bilo rezervisano i spremno, ipak sam odlučio da oprobam snagu i vidim gdje sam nakon četiri godine pauze. Ogromna volja i želja su pobijedile na kraju. Bilo je neizvjesno do posljednjeg pokušaja da li ću uzeti medalju, jer je konkurencija bila izuzetno jaka. Mađarski protivnik me je do posljednjeg trenutka pratio u kilogram – kazao je Ćećanović.

Podsjetimo, Ćećanović je višestruki svjetski, evropski, balkanski i nacionalni šampion u benč presu. Svjetski je rekorder još od 2016. godine u GPA federaciji.

Početkom narednog mjeseca učestvovaće sa reprezentacijom Crne Gore na Svjetskom prvenstvu u GPC federaciji, a u novembru ga na Cetinju očekuje učešće na Otvoronem kupu Prijestonice u dizanju tegova.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Boldi
25.09.2023-00:55 00:55

Bravoo!!!!