Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Mijović: Koncentracije je falilo za pobjedu nad Partizanom

Trener našeg tima kaže da je falilo koncentracije u presudnim momentima da se dođe do velikog trijumfa

Petar Mijović, trener Budućnosti Voli kaže da je njegov tim sinoć uživao u košarci.

Mijović, Foto: KK Budućnost Voli

Trener našeg tima kaže da je falilo koncentracije u presudnim momentima da se dođe do velikog trijumfa.

“Mislim da je derbi opravdao očekivanja, da je bio dobar meč i predstava oba tima. Znali smo da nas čeka težak posao i zahtjevan tim, uprkos tome što je Partizan imao dva teška meča. Ipak široki su što se tiče rostera i znao sam da će izaći energetski maksimalno. Dobro smo otvorili duel, zatvarali neke stvari koje Partizanu donose mnogo uspjeha ove sezone. Šut i kontrola defanzivnog skoka su se nadovezali i donijeli rezultat. Onda smo stali i mislim da smo morali da imamo bolji rezultat poslije prvog poluvremena, zbog načina na koji smo odigrali”, kazao je Mijović na pres konferenciji.

Zatim se osvrnuo na nastavak meča.

“Pejdž i Jaramaz rastu u sistemu Trinkijerija i oni su nas i u dobroj odbrani kažnjavali individualnim kvalitetom. Za pobjedu u derbiju u Beogradu morala je biti bolja koncentracija. Oni su svaki pad koncentracije kažnjavali trojkama i poenima iz tranzicije, nije ih bilo mnogo, ali su stizali u bitnim momentima. To nas je odvelo u poraz. Imamo tri teška meča do kraja, idemo na pobjedu protiv Mornara, FMP-a i Cedevita Olimpije. Mi smo što se košarke tiče uživali u Beogradu”, zaključio je Mijović.

Danilo Nikolić je odigrao fenomenalno u Beogradu protiv Partizana i zadovoljan je kako je ekipa izgledala.

Košarkaš plavo-bijelih vjeruje da ne bi bilo nezasluženo ni da je Budućnost slavila.

“Jako naporno i teška utakmica. Igrali smo prvih 15 minuta odličan meč na obije strane terena. Međutim nakon toga došlo je do pada kojim smo pustili Partizan da povede na poluvremenu. I u nastavku smo igrali dobru košarku, bilo je i grešaka, ali sam siguran da nam se nema što zamjeriti. Mislim da ne bi bilo nezasluženo da smo se mi na kraju radovali”, kazao je Nikolić.

Partizan je nakon sinošnje pobjede lider ABA lige tri kola prije kraja.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve