Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Mijač: Budućnost mora da bude prvi tim u Crnoj Gori

"Svi zajedno želimo da obezbijedimo bezbjedno funkcionisanje Budućnosti, a kada to kažem mislim na finansijski aspekt"

Novi predsjednik Budućnosti Veselin Mijač kazao je da je presudila emocija kada je odlučio da preuzme podgorički klub, iako su mnogi pričali da to nije pametan potez.

Foto: Investitor.me

“Slušao sam negativne priče, ali Budućnost je Budućnost. To je naš tim, svi smo rasli uz njega. I ja sam igrao 13 14 godina u tom klubu. To želim da vratim da ljudi rastu uz naš klub. Preovladala je emocija, a mišljenja sam da sve može da se sredi i da bude kao ranije. Da se vrati sjaj, da se vrati draž… Osjetio sam da mogu to da uradim uprkos tome što malo ko vjeruje. Međutim, čini mi se da mogu, ali mora kultura da se promijeni. Kultura rada, upravljanja, razmišljanja…”, rekao je Mijač za Dnevne novine.

On je kazao da Budućnost jednostavno mora da bude prva.

“Budućnost mora da bude prvi tim u Crnoj Gori, da se vrati polet i kult za plavom bojom. Budućnost treba da osvaja trofeje i trofeje na našoj sceni, a poslije ćemo da vidimo. Na tome već radimo pokušaćemo na svaki način da klub vratimo u sjajne stare dane. Svi zajedno želimo da obezbijedimo bezbjedno funkcionisanje Budućnosti, a kada to kažem mislim na finansijski aspekt. O internacionalnoj sceni ne bih sada previše pričao. Imamo kad”, rekao je prvi čovjek Budućnosti.

Mijač je pričao i o sadašnjem igračkom kadru podgoričkog tima.

“Prvo, imamo odlične igrače, pravi su tim. A to što nisu pokazali pravo lice na posljednje tri utakmice je malo nervoza oko nove uprave, pa kazna trenera Branka Br. novića. Momci nisu mogli da izdrže sve te pritiske. To je prva stvar, a druga stvar je stabilna uprava. Nema više nesigurnosti u finansiranju što je najvažnije. Trener i igrači će doboti šansu da se posvete samo fudbalu. Tako smo relaksirali stručni štab i igrače”, rekao je Mijač.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve