Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Mihajloviću se vratila leukemija: Bolest je hrabra, ali znam šta treba da radim

Moraće na nove terapije

Tužna vijest dolazi iz Italije – Siniša Mihajlović je objavio da ponovo boluje od leukemije.

Nakon što se prvobitno izliječio od teške bolesti, koja mu je utvrđena u junu 2019. srpski trener vratio se poslu.

Međutim, moraće nažalost na nove terapije.

“Ova bolest je izgleda toliko hrabra da se vratila na nekoga kao što sam ja. Početkom naredne sedmice moraću na nove tretmane”, rekao je Mihajlović.

Ne napušta ga vjera da će ponovo pobijediti.

“Moram ponovo da odsustvujem, nadam se da ću ovog puta biti manje odsutan sa terena. Bolest se vratila, moram da stanem sa poslom kako bih prošao novu rundu liječenja. Za razliku od prošlog puta, sada sam mnogo spokojniji. Znam šta moram da radim i sada je situacija mnogo drugačija nego tada”, dodao je Mihajlović.

Pozvao je navijače da podrže Bolonju i zatražio privatnost.

“Volio bih da navijači dođu na stadion i pomognu momcima, jer vjerujem da će svaki igrač na terenu dati 100 odsto sebe u svakoj utakmici. Ići ćemo uzlaznom putanjom na tabeli, a budite sigurni da ću se uskoro vratiti. Hvala svima što brinete. Dok budem u bolnici samo molim za poštovanje moje privatnosti, jer želim da terapiju odradim u miru. Ostavite ‘čovjeka’ Sinišu da radi šta mora, govorite samo o Siniši ‘treneru’ koji je kraj aut linije“, istakao je Mihajlović.

Ima apsolutno povjerenje u ljekarski tim, koji će se od sljedeće sedmice brinuti o zdravlju trenera Bolonje.

“Znam da sam u odličnim rukama. Neću pasti kao prije dvije godine. Najlakše je pasti, a najteže da pronađeš snagu da se podigneš“, poručio je temperamentni stručnjak.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve