Četvrtak, 9 Februara, 2023
Rubrika:

Mihajlović: Poslije svega, korona je bila kao ispijanje čaše vode

Srpski stručnjak je 23. avgusta, po povratku sa odmora, saznao da je zaražen koronavirusom. U međuvremenu je imao dva negativna testa i već se priključio pripremama Bolonje

Trener Bolonje Siniša Mihajlović ponovio je da nije osjećao simptome koronavirusa, ali je dodao da treba ozbiljno shvatiti trenutnu situaciju.

Mihajlović, Foto: Twitter

Srpski stručnjak je 23. avgusta, po povratku sa odmora, saznao da je zaražen koronavirusom. U međuvremenu je imao dva negativna testa i već se priključio pripremama Bolonje.

“Poslije svega što sam prošao od jula do januara, poslije šestomjesečne borbe protiv leukemije, tri hospitalizacije, hemo terapije i transplantacije koštane srži, koronavirus je za mene bio kao ispijanje čaše vode”, rekao je Mihajlović.

“Nijesam imao simptome, nijesam primjetio ništa. Ali to ne znači da bolest ne postoji. Nijesam jedan od onih koji govore da virus ne postoji ili da je samo prehlada. Broj hospitalizovanih i umrlih govori o ozbiljnosti i da je virus sada opasniji”, istakao je strateg Bolonje.

Mihajlović je dodao da se i sada sasvim dobro oseća.

“U dobroj sam formi, trčim svakodnevno, treniram. Živim normalno i to je ono što nameravam da radim i dalje”.

Srpski stručnjak je prethodno otkrio da misli da su ga zarazila njegova djeca, poslije čega je cijela porodica bila na meti kritika.

“Dobro je što nemam profile na društvenim mrežama, ali je sve to naštetilo mojoj porodici. Kao i svake godine, otišao sam na odmor na Sardiniju po završetku prvenstva. Tamo imam dom. Pri tom, na ostrvu nije bilo zaraženih. Dva mjeseca nijesam vido porodicu. Kada sam se vratio, želio sam da ih zadržim. Preduzeo sam sve mere predostrožnosti, stalno sam nosio masku… Sve je to lažni moral”, zaključio je Mihajlović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve