Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

MIHAILO PAVIĆEVIĆ: Ovakve pobjede su najdraže

Izabranici Mihaila Pavićevića sada imaju pobjedu više od konkurenta za direktno ispadanje iz regionalne lige, Krke iz Novog Mesta koja ima utakmicu manje.

Košarkaši Mornara ostvarili su tešku, ali izuzetno vrijednu pobjedu protiv Igokee u 23. kolu Admiralbet ABA lige i sada se nakon petog trijumfa u sezoni nazire “svjetlo na kraju tunela”.

Izabranici Mihaila Pavićevića sada imaju pobjedu više od konkurenta za direktno ispadanje iz regionalne lige, Krke iz Novog Mesta koja ima utakmicu manje.

Uroš Luković i društvo su poklonili i posvetili treneru Mihailu Pavićeviću koji je proslavio 66. rođendan, ali je on trijumf posvetio bratu Đoku.

“Biće rođendana, ovaj trijumf je namijenjen mom bratu Đoku, umjesto dobrodošlice. Ovakve pobjede su najdraže i hvala igračima – nije lako igrati mečeve kada nemate drugu opciju sem da slavite. Tada nastupi blokada kod svih nas, griješe oni, ali i ja kao trener. Ipak, postojala je borba, zalaganje i želja”, rekao je Pavićević.

Do kraja ligaškog dijela takmičenja ostala su još tri kola prije kraja, a čini se da Mornar pored pobjede više ima i nešto lakši raspored od Krke koja u ponedjeljak dočekuje Split.

“Odradili smo što smo morali, idemo dalje. U situaciji smo da gledamo i druge rezultate, ali pokušavam da budem fokusiran na ono što mi radimo. Mislim da je poslije ove pobjede dosta stvari u našim rukama i to je ono što je najbolje od svega. Vjerujemo u opstanak, Mornar i Bar zaslužuju ABA ligu”, istakao je Pavićević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Vlada
15.03.2024-21:37 21:37

Inače, u tekstu ne piše sa kim je Mornar igrao! Novinarčići, novinarčići…