Srijeda, 1 Maja, 2024
Rubrika:

Micov o košu za pobjedu: Zezali su me saigrači…

Bivši reprezentativac Srbije je trojkom četiri sekunde prije kraja srušio Partizan i izjenačio na 1-1 u polufinalnoj seriji ABA lige protiv crno-bijelih

Mučio se Vladimir Micov tokom čitave sezone, tražio formu, ali nije omanuo kada je to bilo najpotrebnije ekipi Budućnosti Voli.

Bivši reprezentativac Srbije je trojkom četiri sekunde prije kraja srušio Partizan i izjenačio na 1-1 u polufinalnoj seriji ABA lige protiv crno-bijelih.

Iako ove sezone šutira tek sa oko 25% uspješnosti van linije 6.75m, krilni košarkaš ubacio je trojku iz kornera i Moraču doveo do usijanja…

„Zezali su me saigrači poslije meča da sam morao da pogodim kako bih sebi produžio karijeru. Možda bi ova utakmica protiv Partizana bila moja posljednja u karijeri, eto… Drago mi je što sam bio precizan i zbog toga”, rekao je Micov.

U intervjuu za Mocart sport objasnio je i svoju hladonkrvnost nakon pogođene trojke…

„Nisam neko ko se busa u grudi ili bacaka po terenu. Poznat sam kao neko ko ne pokazuje previše emocija na parketu. Svjestan sam bio u tom momentu da Partizan ima dovoljno vremena da postigne koš. Igrao sam u toliko klubova i takmičenja, pogađao sam razne šuteve i za pobjede i u posljednjim sekundama, ostao sam miran jer sam vidio da sam se dobro namjestio i bez pritiska sam šutnuo i pogodio. Šut kao i svaki drugi”, rekao je Micov.

Finalista će biti poznat nakon majstorice u Pioniru…

„Sitni detalji, duža klupa, to će prelomiti utakmicu. Nema više tu nikakvog umora, mi smo iskusniji od njih, a oni možda imaju više energije jer su mlađi. Imamo šansu da pobijedimo, očekujem da će biti teška utakmica”, zaključio je iskusni košarkaš podgoričkog kluba.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve