Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Mbape: Martinez nije moj problem, jedva čekam Mesija

Brzonogi napadač kaže da je poslije finala SP razgovarao sa klupskim saigračem i kapitenom argentinske selekcije Lionelom Mesijem

Fudbaler Pari Sen Žermena i francuski reprezentativac Kilijan Mbape ponovio je da mu je teško pao poraz od selekcije Argentine u finalu Svjetskog prvenstva u Kataru.

Argentina je u finalu Mundijala poslije boljeg izvođenja penala savladala Francusku.

„Preživljao sam teške trenutke poslije poraza u finalu SP. Mislim da to nikada neću svariti. Nije moj klub kriv što sam sa Francuskom izgubio finale Mundijala. Sada sve moram da dam za PSŽ. Dobar je osjećaj vratiti se pobjedi, vezi sa klubom, navijačima, saigračima. Razgovarao sam sa trenerom prije finala i rekao sam mu da ću se, bez obzira na rezultat, vratiti poslije turnira, pošto sam se osjećao dobro i želio da nastavim da igram, pošto imamo dvije važne utakmice“, rekao je Mbape.

Brzonogi napadač kaže da je poslije finala SP razgovarao sa klupskim saigračem i kapitenom argentinske selekcije Lionelom Mesijem.

„Pričali smo, čestitao sam mu pobjedu. On cio život želi da osvoji SP. I ja isto želim, ali sada nisam uspio. Uvijek morate da ostanete dobar fudbaler. Sačekaćemo Lea da se vrati i nastavi da postiže golove i dobija utakmice“, dodao je Mbape.

Fudbaler PSŽ-a nije želio da komentariše uvrede, koje je Mbapeu i Francuzima poslije finala uputio golman argentinske reprezentacije Emilijano Martinez.

„Moraš uvijek kao igrač da budeš fer, a njegove proslave nisu moj problem. Ne trošim energiju na tako beznačajne stvari. Najvažnije je da dam najbolje od sebe za moj klub“, naglasio je fudbaler PSŽ-a.

IzvorN1

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve