Srijeda, 1 Maja, 2024
Rubrika:

MARKO SIMONOVIĆ: Presrećan i ponosan na ove momke

I naš reprezentativac i donedavno NBA as Marko Simonović kazao je da je srećan i ponosan na svoje saigrače nakon poraza od SAD.

Nije samo selektor Boško Radović bio ponosan na ostvareno u utakmici protiv SAD, nego i njegovi izabranici koji nijesu mogli da sakriju usmjehe nakon meča jer su bili svjesni da su pruili maksimum, ali i činjenice da se čuda ne dešavaju tako često, iako su oni ovog puta bili blizu.

I naš reprezentativac i donedavno NBA as Marko Simonović kazao je da je srećan i ponosan na svoje saigrače nakon poraza od SAD.

Crna Gora je 38 minuta bila u meču sa najboljom selekcijom planete i prvim favoritom za zlatnu medalju, i to ostaje da se pamti.

“Nevjerovatna utakmica, stvarno sam presrećan i ponosan na ove momke kako smo odigrali svih 40 minuta. Ova zadnja dva minuta je pošlo na deset razlike, ali bili smo u egalu 38 minuta”, kazao je Simonović.

Naš košarkaš najavljuje borbu i protiv Grčke u nedjelju.

“Sa ovakvom ekpom sa 12 NBA igrača koji igraju na najvećem nivou, pokazali smo da možemo da igramo protiv najboljih ekipa, i stvarno sam srećan i ponosan na svoje momke. Potrudićemo se da odigramo protiv Grčke na najbolji mogući način”, kazao je Simonović.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve