Petak, 17 Maja, 2024
Rubrika:

Marinović: Mornar je veliki favorit

U vrlo kratkom vremenskom razdoblju Mornar i Borac će odigrati i drugi meč u ABA ligi – u prvom nije bilo dileme, Barani su potvrdili kvalitet (76:87)

Trener košarkaša Borca Marko Marinović svjestan je težine zadatka koji njegovu ekipu čeka na gostovanju Mornaru.

U vrlo kratkom vremenskom razdoblju Mornar i Borac će odigrati i drugi meč u ABA ligi – u prvom nije bilo dileme, Barani su potvrdili kvalitet (76:87).

– Skoro smo igrali protiv Mornara. Riječ je o jednoj od najboljih ekipa u ABA ligi. Ima vrhunske igrače i tim koji odlično funkcioniše. Nadam se da ćemo nakon utakmice sa Cibonom imati dovoljno snage da odigramo dobru utakmicu na gostujućem terenu, rekao je Marinović.

Strateg Borca prepušta ulogu favorita crnogorskom timu.

– Mornar je veliki favorit, u to nema sumnje i potrebe da se previše o tome govori. Kao što je trener Mihailo Pavićević rekao u Čačku, Mornar pretenduje na sam vrh ABA lige. A od nas se očekuje da pružimo maksimum. Barem koliko je to u ovom trenutku moguće. Takođe, želja nam je da iz svakog meča izađemo još bolji i da dodatno unaprijedimo igru, izjavio je Marinović.

Borac je u dosadašnjem dijelu regionalnog takmičenja na učinku 4-10, dok je Mornar izjednačen sa Igokeaom na vrhu (12-3).

Utakmica u Topolici na programu je u subotu od 21 čas.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve