Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Marija Vuković večeras na mitingu u Njemačkoj

Najbolja crnogorska sportistkinja nastupom u Njemačkoj otvara dvoransku sezonu u kojoj će imati nekoliko mitinga, a najvažniji će biti svakako u martu, kada je u Beogradu očekuje Svjetsko dvoransko prvenstvo

Marija Vuković nastupiće večeras na dvoranskom mitingu u Karlsrueu, što će biti njen prvi nastup u 2022. godini.

Najbolja crnogorska sportistkinja nastupom u Njemačkoj otvara dvoransku sezonu u kojoj će imati nekoliko mitinga, a najvažniji će biti svakako u martu, kada je u Beogradu očekuje Svjetsko dvoransko prvenstvo.

Na mitingu u Karlsrueu osim Marije Vuković nastupiće i dobro poznata imena u skoku uvis – Jaroslava Mahučih, Julija Levčenko, Marija Lasickene, Imke Onen, Ela Junila, Mirela Demireva, Emili Bortvik i Mari Lorens Jungflajš.

Marija Vuković prije tačno godinu, na takmičenju u Srbiji postavila je novi crnogorski rekord u dvorani – 193, a upravo dobrim nastupima tokom dvoranske sezone pravila je idealan uvod za sezonu na otvorenom.

– Poslije mini-pauze vratila sam se treninzima i obavezama. Radili smo naporno u Atini i sada već kreću takmičenja. Nije bilo lako, ali imala sam zaista dobrih skokova u dvorani tokom priprema, tako da sa dosta motiva očekujem dvoransku sezonu. Ovo je prvi zvanični nastup, želim da se osjećam što boljem i da napravim jednu dobru uvertiru za ono što slijedi. Imam dobru konkurenciju, tako da će biti zanimljivo – istakla je Marija Vuković.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve