Utorak, 19 Marta, 2024
Rubrika:

Manćini: Patili smo u posljednjih 20 minuta

Bez obzira na kritike selektora, Italijani su duel u Budimpešti riješili u svoju korist 2:0 i na taj način obezbijedili učešće na F4 Lige nacija u junu naredne godine

Selektor italijanske fudbalske reprezentacije Roberto Manćini kaže da njegovi izabranici nisu bili na očekivanom nivou u finišu meča protiv Mađarske.

Bez obzira na kritike selektora, Italijani su duel u Budimpešti riješili u svoju korist 2:0 i na taj način obezbijedili učešće na F4 Lige nacija u junu naredne godine.

“Bila je ovo teška utakmica. Sve je bilo savršeno do posljednjih 20 minuta. Zaista moramo da poboljšamo sposobnost da kontrolišemo meč 90 minuta. Kada tako naporno radite da steknete prednost od dva gola, nema nikakvog smisla da ovako patite u posljednjih 20 minuta. Trebalo je da nastavimo da pritiskamo i tražimo treći gol. Izgubio sam glas jer sam se konstantno drao tih posljednjih 20 minuta”, rekao je Manćini.

Nahvalio je mlade napadače Raspadorija i Njonta.

“Ako budu zadržali, a zatim i unaprijedili ovaj nivo kvaliteta u naredne dvije godine, postaće razarajuća sila”, zaključio je Manćini.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve