Generalni menadžer Golden Stejta Bob Majers ističe da Ratnici ne namjeravaju da trejduju Dianđela Rasela, koji je došao iz Netsa, dok je na drugu stranu pošao Kevin Dujrent.

Foto: Rtv.rs

“Znam šta se piše i spekuliše, svako ima svoj posao, ali nijesmo doveli Dianđela sa namjerom da ga trejdujmo. Još ga nijesmo ni vidjeli u našem dresu, a mnogi govore kao da smo ga već trejdovali. Ne gledamo tako na to, hajde prvo da vidimo šta imamo, da vidimo kakav je i kako se uklapa“, kaže Majers i dodaje:

“Samo smo srećni što smo dobili mladog igrača sa mnogo prostora za napredak, po našem mišljenju, i radujemo se tome što će igrati u našem dresu“.

Sa Voriorsima je Rasel potpisao četvorogodišnji ugovor vrijedan 117 miliona dolara i naročito će biti značajan u odsustvu duže povrijeđenog Kleja Tompsona.

“Zapad postaje sve bolji. Imamo Drejmonda i Stefa, vratiće se i Klej, to je jezgro sa kojim se pokazalo da možemo da pobjeđujemo. Za ostale djelove tima ćemo vidjeti“.

Za kraj, GM Voriorsa poručio je da mu je rastanak sa Djurentom i Iguadalom teško pao, ali i da je to deo posla.

“Ovo je novo vrijeme za nas, ali OK. Nijesmo bili u ovoj poziciji pet godina, biće zabavno. Ne znači da će biti lako jer mladi igrači moraju da uče kako bi napredovali i da dobiju na iskustvu“, zaključio je Majers.

Komentari

avatar