Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Majers: Nijesmo doveli Rasela sa namjerom da ga trejdujemo

Sa Voriorsima je Rasel potpisao četvorogodišnji ugovor vrijedan 117 miliona dolara i naročito će biti značajan u odsustvu duže povrijeđenog Kleja Tompsona

Generalni menadžer Golden Stejta Bob Majers ističe da Ratnici ne namjeravaju da trejduju Dianđela Rasela, koji je došao iz Netsa, dok je na drugu stranu pošao Kevin Dujrent.

Foto: Rtv.rs

“Znam šta se piše i spekuliše, svako ima svoj posao, ali nijesmo doveli Dianđela sa namjerom da ga trejdujmo. Još ga nijesmo ni vidjeli u našem dresu, a mnogi govore kao da smo ga već trejdovali. Ne gledamo tako na to, hajde prvo da vidimo šta imamo, da vidimo kakav je i kako se uklapa“, kaže Majers i dodaje:

“Samo smo srećni što smo dobili mladog igrača sa mnogo prostora za napredak, po našem mišljenju, i radujemo se tome što će igrati u našem dresu“.

Sa Voriorsima je Rasel potpisao četvorogodišnji ugovor vrijedan 117 miliona dolara i naročito će biti značajan u odsustvu duže povrijeđenog Kleja Tompsona.

“Zapad postaje sve bolji. Imamo Drejmonda i Stefa, vratiće se i Klej, to je jezgro sa kojim se pokazalo da možemo da pobjeđujemo. Za ostale djelove tima ćemo vidjeti“.

Za kraj, GM Voriorsa poručio je da mu je rastanak sa Djurentom i Iguadalom teško pao, ali i da je to deo posla.

“Ovo je novo vrijeme za nas, ali OK. Nijesmo bili u ovoj poziciji pet godina, biće zabavno. Ne znači da će biti lako jer mladi igrači moraju da uče kako bi napredovali i da dobiju na iskustvu“, zaključio je Majers.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve