Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Magdelinić: Imamo razloga da budemo veoma zadovoljne

Od decembra prošle godine pa do prošlog vikenda, Bjelopoljke su upisale sve tri pobjede, interesantno, svaku u gostima, protiv Budućnosti, Mediterana i posljednju protiv Morače

Kako vrijeme odmiče, odbojkašice Jedinstva igraju sve bolje.

Od decembra prošle godine pa do prošlog vikenda, Bjelopoljke su upisale sve tri pobjede, interesantno, svaku u gostima, protiv Budućnosti, Mediterana i posljednju protiv Morače.

Od aktuelnog osvajača nacionalnog Kupa Galeba, koji sa Lukom Bar dijeli prvo mjesto na tabeli, Jedinstvo je poraženo tek nakon pet setova, a izabranice Mladena Miladinovića su otkinule i set šampionu ekipi Luke Bar.

Od kraja novembra, Jedinstvo nije izgubilo nijedan meč a da nije osvojilo makar set, pa je i dalje u igri za plasman u plej-of, pošto četvrtoplasirani Albatros trenutno ima pet bodova više od Bjelopoljki.

– Imamo razloga da budemo jako zadovoljne. Trenutno zauzimamo sedmo mjesto na tabeli. Utakmice protiv Galeba, Luke Bar i Albatrosa moram da pomenem, jer smo igrale sjajno, ali ipak su iskustvo i sportska sreća bili na strani protivnika. Posljednju utakmicu protiv Morače, koja je jedna od najjačih ekipa u Crnoj Gori, odigrale smo odlično i pobjedom dokazale da rezultati prethodnih mečeva nijesu slučajnost, već naša zasluga, za sajt Odbojaškog saveza Crne Gore kaže Mileva Magdelinić, kapitenka Jedinstva.

Jedinstvo se plasiralo i u polufinale Kupa Crne Gore, što je i najveći uspjeh bjelopoljske ženske odbojke.

Na žrijebu nas sreća nije poslužila, igramo protiv favorita za osvajanje Kupa Luke Bar, ali to ne znači da nećemo dati maksimum dodala je Mileva.

U sva tri posljednja kola Prve crnogorske lige, a ukupno čak pet puta u dosadašnjem dijelu šampionata, Mileva Magdelinić je bila najbolja poenterka. Djevojka koja je nedavno napunila tek 19 godina (rođena 25. decembra 2001), igra na poziciji primača servisa.

Ponosna sam na titule MVP-a, jer tako na dobar način predstavljam svoj klub, grad i sebe. A to je samo posljedica truda, odličnog rada sa trenirima i sjajne atmosfere u klubu. Takođe, u gradu nas svi podržavaju i prate, što nama mnogo znači.

”Vrtić” Mladena Miladinovića pokazao je da se ne plaši nikoga…

– U timu imamo osam igračica, koje su prošle godine osvojile drugo mjesto na finalnom turniru za kadetkinje. Trenutno sam ja sa 19 godina najstarija, pored Milice Šćepanović i Ajle Karalić koje zbog povreda nijesu stalno sa nama. Moram da kažem da vrijedno treniramo i u odličnoj smo formi, što pokazuju i naši rezultati ove sezone. Za to je zaslužan trener Mladen Miladinović, sa kojim imamo odličnu komunikaciju i koji s velikim zadovoljstvom sa nama provodi sate u sali kako bi nam prenio svoje znanje i iskustvo. Za kondiciju i snagu, kao i za dobru atmosferu, zadužen je Danilo Palević, zaključuje Mileva Magdelinić.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve