Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Lovćen rutinski do trofeja Kupa CG: Ozbiljan smo klub, imamo odlične uslove

Cetinjani su jutros, u finalu završnog turnira, savladali Partizan rezultatom 30:26. Lovćen je do desetog pehara Kupa predvodio iskusni Igor Marković koji je mrežu Tivćana zatresao čak 16 puta

Duško Milić, trener rukometaša Lovćena, čestitao je svojim igračima na osvajanju trofeja pobjednika Kupa Crne Gore.

Cetinjani su juče, u finalu završnog turnira, savladali Partizan rezultatom 30:26.

– Teška polusezona, ne samo za nas, već za sportiste širom svijeta. Pripremali smo se i radili kako smo znali, imali smo i mi problema sa koronavirusom, ali smo poštovali sve mjere. Na kraju je bilo 16 momaka koji su osvojili trofej Kupa, rekao bih potpuno zasluženo. Partizan je poveo 7:5, preokrenuli smo sa pet vezanih golova i od tog trenutka pitanje pobjednika se više nije postavljalo. Ovi momci su odradili mnogo toga u ovom periodu, čestitam im na tome, rekao je Milić.

Lovćen je do desetog pehara Kupa predvodio iskusni Igor Marković koji je mrežu Tivćana zatresao čak 16 puta.

– Čestitao bih prije svega ekipi Partizana na fer i korektnoj igri. Specifična je situacija zbog nemogućnosti da publika prisustvuje mečevima, ali napravili smo dobru ekipu ove sezone i nadam se da ćemo uspjeti da osvojimo sve trofeje u ovoj sezoni. Ozbiljan smo klub, imamo odlične uslove i vjerujem da ćemo uspjeti i da nastupimo u SEHA ligi, kako bi muški rukomet u Crnoj Gori nastavio da napreduje, zaključio je Marković.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve