Ponedjeljak, 6 Maja, 2024
Rubrika:

Lipovina: Pitao sam selektora jesam li kažnjen zato što nisam aplaudirao Peđi Boškoviću

Rekao je da je nakon druge utakmice pozvao telefonom selektora i upitao ga zašto ga nije ispoštovao kao igrača i da takav odnos nije zaslužio kao i da je davao značajan doprinos na svim, a naročito na ključnim utakmicama

Iskusni rukometaš Vladan Lipovina neće igrati za crnogorsku reprezentaciju na Evropskom prvenstvu zbog nesuglasica sa selektorom.

Na neki način je bila tajna šta se dogodilo između Lipovine i selektora Zorana Roganovića, a sada se saopštenjem oglasio sam igrač i poručio:

“Očigledna je bila namjera da me ponizi kao igrača u duelima sa Rumunijom i Kosovom, što sam doživio kao veliku uvredu”, istakao je Lipovina.

Rekao je da je nakon druge utakmice pozvao telefonom selektora i upitao ga zašto ga nije ispoštovao kao igrača i da takav odnos nije zaslužio kao i da je davao značajan doprinos na svim, a naročito na ključnim utakmicama.

“Selektor je ćutao kao nijem. Кazao sam da je došao na mjesto selektora kao poltron Peđe Boškovića i upitao ga da nijesam kažnjen možda zbog činjenice što nijesam jedini aplaudirao kada je Bošković dolazio na trening, a što je Roganović tražio od igrača i trenera”, kazao je Lipovina.

“Tada sam jasno saopštio da se više neću odazivati na njegove pozive za reprezentaciju riječima „više me nećeš gledati“. Istina je da nije mene „precrtao“ Roganović no sam ja njega „precrtao“, zbog njegovog neljudskog odnosa kojim pravi štetu crnogorskom rukometu”, kazao je Lipovina.

“Takvo ponašanje u evropskim klubovima ne može se desiti. Roganović je nakon telefonskog razgovora pokušavao da me kontaktira telefonom u više navrata, naravno ja nijesam prihvatio pozive, jer sa takvom osobom nemam o čemu nemam više razgovarati”, poručio je Lipovina.

Obratio se i navijačima:

“Zajedno smo proživjeli lijepe trenutke, gdje smo se osjećali posebno i uzvišeno reprezentujući našu državu, ali sa grobarima crnogorskog rukometa ne mogu dalje sarađivati. Vi ste jedina svijetla tačka u tami koja prekriva crnogorski rukomet, vaše poruke i pažnja znače mi mnogo i ispunjavaju me kao čovjeka”, naveo je Lipovina.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve