Subota, 4 Maja, 2024
Rubrika:

Lalošević ugostio ambasadora BiH u Crnoj Gori, Nj. E. Branimira Jukića

Lalošević je upoznao ambasadora sa regionalnom inicijativom gdje Crna Gora i BiH imaju dobru komunikaciju i sarađuju (RYCO) i apostrofirao potrebu produbljivanja saradnje u oblasti sporta

Ministar sporta i mladih Vasilije Lalošević, ugostio je danas ambasadora BiH u Crnoj Gori, Nj.E. Branimira Jukića.

Ambasador je čestitao Laloševiću izbor, uz želju da novo samostalno ministarstvo i novi ministar, iniciraju svaku vrstu saradnje između Ministarstva sporta i mladih i resornog ministarstva BiH.

Lalošević je upoznao ambasadora sa regionalnom inicijativom gdje Crna Gora i BiH imaju dobru komunikaciju i sarađuju (RYCO) i apostrofirao potrebu produbljivanja saradnje u oblasti sporta.

Lalošević je takođe upoznao ambasadora Jukića sa beneficijama, koje će samostalno ministarstvo moći da ima u pogledu odluka, u odnosu na pređašnju Upravu za sport i mlade, koja je morala da konsultuje Ministarstvo prosvjete, nauke, kulture i sporta po brojnim pitanjima.

“Oblast sporta i saradnja među mladima je neiscrpno vrelo za saradnju, a ja ću se truditi da se sprovede susret na nivou dva ministarstva, pogotovo zbog činjenice da je Crna Gora od svih balkanskih zemalja, najbliža EU”, kazao je Jukić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve