Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Lalošević: Crnoj Gori je potreban nacionalni teniski centar

Lalošević je danas razgovarao sa predsjednikom Teniskog saveza Crne Gore (TSCG) Dimitrijem Rašovićem vezano za izgradnju nacionalnog teniskog centra u Podgorici

Crnoj Gori je potreban nacionalni teniski centar, rekao je ministar sporta i mladih Vasilije Lalošević i podržao realizaciju tog projekta imajući u vidu njegov značaj za sistemski razvoj tenisa u Crnoj Gori.

Lalošević je danas razgovarao sa predsjednikom Teniskog saveza Crne Gore (TSCG) Dimitrijem Rašovićem vezano za izgradnju nacionalnog teniskog centra u Podgorici.

Rašović je upoznao Laloševića sa inicijativom TSCG o izgradnji teniskog centra i zatražio podršku resornog Ministarstva u realizaciji tog projekta.

Lalošević je, kako je saopšteno, iskazao punu otvorenost Ministarstva sporta i mladih da podrži relizaciju tog projekta imajući u vidu njegov značaj za sistemski razvoj tenisa u Crnoj Gori.

“On je dodao da zbog svoje finansijske vrijednosti spada u domen kapitalnih projekata zbog čega će Ministarstvo sporta i mladih obaviti razgovor i sa nadležnim organima za kapitalne projekte”, kaže se u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve