Srijeda, 1 Maja, 2024
Rubrika:

Kvalifikacije za EP: Sokoli se okupili, nema Savića i Jovetića

Najbolji igrači Stefan Jovetić i Stefan Savić izvjesno neće moći da pomognu “sokolovima” u duelima sa Bugarskom i Engleskom.

Novi ciklus za Evropsko prvenstvo zvanično je naša reprezentacija počela večerašnjim treningom na Kampu Fudbalskog saveza.

Foto: Cdm.me

Problemi u odnosu na prethodni u Ligi nacija ostali su isti.

Najbolji igrači Stefan Jovetić i Stefan Savić izvjesno neće moći da pomognu “sokolovima” u duelima sa Bugarskom i Engleskom.

Na prvom treningu selektor Ljubiša Tumbaković mogao je da računa na devet fudbalera.

“Postala je dosadna ta navika da ne možemo da igramo u najačem sastavu. Nakon posljednjeg ciklusa želio sam samo da smo kompletni i da smo u formi. Nažalost, ponovo ista priča, baš kada se očekuje da napravimo iskorak. Kao i uvijek, ostaje nam da damo sve od sebe i da vjerujemo u dobar start”, rekao je golman Danijel Petković.

Sve misli u ovom trenutku usmjerene su u pripremu duela sa Bugarskom.

“Čvrsti su, nemaju zvijezde, ali to je za manje ekipe ponekad i dobro. Čvrsti su, teško gube, to se vidi iz rezultata. Tek ćemo ih analizirati, ali unaprijed znamo da nas čeka teško iskušenje”, poručio je Danijel Petković.

Crna Gora će Bugarskoj gostovati u petak u Sofiji od 19 sati, dok će tri dana kasnije pod Goricom od 20.45 dočekati Englesku.

IzvorCDM

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve