Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Kuman: Mesi nam je potreban da se borimo za titule

Bodovni zaostatak Katalonaca za vodećim Atletikom se smanjio, iznosi četiri boda, ali su ''kolčonerosi'' odigrale tri utakmice manje

Barselona je protiv Granade odigrala možda najbolji meč na strani pod komandom Ronalda Kumana.

Bodovni zaostatak Katalonaca za vodećim Atletikom se smanjio, iznosi četiri boda, ali su ”kolčonerosi” odigrale tri utakmice manje.

– Osvajanje titula ne zavisi samo od jednog igrača. Zavisi od mentaliteta tima. Ako su svi dobro i u svojoj najboljoj formi, možemo se boriti za titule. Sa zaostatkom za liderima, biće teško, ali ove nedjelje smo odigrali dobro što mi daje samopouzdanje, rekao je Kuman.

U trijumfu rezultatom 4:0, Lionel Mesi je bio dvostruki strijelac. Zahvaljujući tom učinku izbio je na vrhu liste strijelaca.

– Barseloni je potreban Leo zbog njegove važnosti kao pojave i efikasnosti. Potreban nam je da se borimo za titule. Mesi se maksimalno daje za tim i u posljednje vrijeme mu ide vrlo dobro, vrlo je efikasan. Kao i ostatak ekipe, početak sezone bio loš za njega, ali je uvijek bio motivisan. Sada doprinosi više, ali je uvijek bio umiješan, zaključio je Kuman.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve