Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Kovinić: Radujem se meču protiv bivše Gren slem šampionke

Nastup na šljaci je Dankin adut, to je najdraža podloga za Novljanku iza koje su odlične partije na Italija openu u Rimu, gdje je igrala u trećem kolu. Ali šta reći o Azarenki – koja u velikoj povratničkoj sezoni ima skor 14-4

U velikom usponu forme, sa 73. mjesta planetarne WTA liste, naša Danka Kovinić će na Rolan Garosu biti na važnom i teškom ispitu već u prvoj rundi. Rivalka će joj danas nakon 11 časova biti slavna Viktorija Azarenka, koja je ranije ovog mjeseca igrala finale US opena.

Kovinić, Foto: Pobjeda.me

Nastup na šljaci je Dankin adut, to je najdraža podloga za Novljanku iza koje su odlične partije na Italija openu u Rimu, gdje je igrala u trećem kolu. Ali šta reći o Azarenki – koja u velikoj povratničkoj sezoni ima skor 14-4?

Kovinić će protiv desete nositeljke, a trenutno 14. teniserke svijeta, željeti da prije svega demonstrira veliki napredak u kvalitetu igre. I da pokaže, da joj je trenutno mjesto makar među 50 najboljih na svijetu.

“Zadovoljna sam napretkom u posljednjim mjesecima, radom tokom duge pauze zbog pandemije. Sa velikim motivom i samopouzdanjem dolazim u Pariz i radujem se meču protiv bivše Gren slem šampionke”, poručila je Danka.

Očekuje se da meč obilježi napadačka igra obje teniserke sa osnovne linije, a šanse Kovinić umnogome će zavisiti od realizacije servisa.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve