Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

Klop: Spremni smo za velike stvari

Liverpul sezonu otvara duelom protiv Noriča, a jedno od pitanja je i da li će u startnoj postavi biti Sadija Manea koji se zbog obaveza u Kupu afričkih nacija ekipi priključio prije samo nekoliko dana

Na konferencijama za medije pred duel kojim će biti otvorena sezona u Premijer ligi, Jirgen Klop najmanje je govorio o rivalu, a Danijel Fark rekao je da je svjestan da ide u goste jednom od najboljih timova na svijetu.

Klop, Foto: Skysport.com

Jirgen Klop više je, na konferenciji za medije pred prvi meč u sezoni govorio o nekim uopštenim stvarima nego o samom duelu sa Noričom. Ima Njemac poruku za navijače.

“Kao tim, znamo da moramo da budemo bolji nego prošle sezone. To je ono što volim u fudbalu. Bez obzira na ono što smo uradili ranije, uvijek znamo da su pred nama novi izazovi i stvaranje novih uspomena. Od kada sam ovdje, uvijek je bilo bitno da napredujemo i razvijamo se kao tim i kao pojedinci. Ono što znam je da je pred nama najteža, najizazovnija sezona i to je zbog kvaliteta ostalih sa kojima se takmičimo”, rekao je između ostalog na prvoj konferenciji u sezoni Jirgen Klop.

Liverpul sezonu otvara duelom protiv Noriča, a jedno od pitanja je i da li će u startnoj postavi biti Sadija Manea koji se zbog obaveza u Kupu afričkih nacija ekipi priključio prije samo nekoliko dana.

Klop na ovo pitanje nije dao odgovor, ali je imao poruku za navijače i sve one koji vole Liverpul.

“Moja poruka pred novu sezonu, svima kojima je ovaj fenomenalni klub u srcu je da smo spremni za velike stvari i da smo spremni da za te sjajne stvari radimo zajedno. Moramo da se držimo zajedno, u dobrim i lošim situacijama. Kao tim, mi znamo šta su naše obaveze, i željni smo i premni da damo više. Znamo da će nam navijači dati vetar u leđa. U petak se vraćamo kući, na naš Enfild. Treba da uživamo u svakom momentu na ovom posebnom mjestu. Ali, treba da se fokusiramo prvo na ovaj meč koji je pred nama i da damo sve od sebe da pobjedimo kako bismo mogli da uživamo svi zajedno”, poručio je menadžer Redsa.

Menadžer Noriča Danijel Fark svestan je da njegovom timu početak sezone neće biti lak, ali je poručio da će Kanarinci dati sve od sebe.

“Liverpul je jedan od najboljih timova na svijetu, verovatno i najbolji. Ali, znamo da sa svakim rivalom moramo da igramo dva puta. Znamo da smo autsajderi na otvaranju sezone, ali daćemo sve od sebe da odigramo najbolje što možemo”, poručio je Fark.

Duel kojim počinje sezona 2019/20. u Premijer ligi igra se od 21 sat.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve