Srijeda, 8 Maja, 2024
Rubrika:

Kladionice prognoziraju Mundobasket: Amerika apsolutni favorit

Prema prognozama najvećih kladionica na svijetu, Amerika je apsolutni favorit za osvajanje šampionata i ukoliko se kladite na nju kvota je od 1.45 do 1.57, a odmah iza nje reprezentacija Srbije i ukoliko se kladite na nju i uplatite euro možete dobiti 4,5 eura

Još četiri dana je ostalo do početka Svjetskog prvenstva za košarkaše u Kini, a reprezenatacija Crne Gore će se po prvi put nakon sticanja nezavisnosti naći na najvećoj svjetskoj smotri.

Popovič, Foto: Clutchpoints.com

Mundobasket će trajati do 15. septembra, a najveće kladionice na svijetu su dali svoje prognoze.

Prema prognozama najvećih kladionica na svijetu, Amerika je apsolutni favorit za osvajanje šampionata i ukoliko se kladite na nju kvota je od 1.45 do 1.57, a odmah iza nje reprezentacija Srbije i ukoliko se kladite na nju i uplatite euro možete dobiti 4,5 eura.

Treći favorit za osvajanje je Grčka i ukoliko pobjedi možete uvećati svoju uplatu za 12 do 13 puta, dok za Španiju možete dobiti 15 puta veći iznos.

Francuska je peti favorit za osvajanje i ukoliko se kladite na nju dobićete 25 do 29 eura za svaki euro koji uplatite.

Naša reprezentacija ne slovi za velikog favorita na Mundobasketu, ali ako se kladite na nju možete za svaki uplaćen euro uzeti od 200 do 500 eura.

Foto: Nba.com

Najmanje šanse za osvajanje najveće svjetske smotre imaju Angola, Japan, Jordan i Južna Koreja i ukoliko bi se kladili na njih dobili bi od hiljadu do pet hiljada eura za svaki uplaćen euro.

Podsjetimo se, Mundobasket počinje 31. avgusta do 15. septembra, a izabranici Zvezdana Mitrovića će igrati u grupi F zajedno s Grčkom, Brazilom i Novim Zelandom.

Kompletnu listu favorita za Svjetsko prvenstvo u Kini možete pogledati na sljedećoj slici.

Foto: Printscreen/ Nicerodds.co.uk

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve