Utorak, 28 Maja, 2024
Rubrika:

Karlo Anćeloti – Mister Liga šampiona

Pored fenomenalnih uspjeha u najeltinijem klupskom fudbalskom takmičenju, Anćeloti je jedini trener koji je osvajao titule prvaka u svim ligama petice. On je do trofeja vodio Real, Pari Sen Žermen, Milan, Bajern i Čelsi

Fudbaleri Reala iz Madrida savladali su Liverpul u finalu Lige šampiona i po 14. put u klupskoj istoriji postali prvaci Evrope.

Italijanski stručnjak Karlo Anćeloti sinoć je potvrdio da je jedan od najboljih trenera u istoriji fudbala, a osvajanjem još jednog pehara u Ligi šampiona nesumnjivo je najuspješniji čovjek u svijetu fudbala.

Karlo Anćeloti je u svojoj igračkoj karijeri dva puta bio na “krovu” Evrope sa Milanom sa istim klubom osvojio je dvije titule u Ligi šampiona.

Popularni “Karlito” uspio je da 2014. godine donese jubilarnu desetu titulu prvaka Evrope Real Madridu, a večeras, osam godina kasnije Anćeloti je ponovo šampion Evrope sa Madriđanima.

Dakle, legendarni Karlo Anćeloti je u svojoj fudbalskoj karijeri osvojio rekordnih šest trofeja u Ligi šampiona.

Pored fenomenalnih uspjeha u najeltinijem klupskom fudbalskom takmičenju, Anćeloti je jedini trener koji je osvajao titule prvaka u svim ligama petice. On je do trofeja vodio Real, Pari Sen Žermen, Milan, Bajern i Čelsi.

Karijera za divljenje, čestitke don Karlito.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve