Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

Kadeti izgubili od Hrvatske

Domaćin je dva puta tresao mrežu Crne Gore, Leon Rimac u 39. i Franko Vlašić u 63. minutu

Kadetska reprezentacija Crne Gore poražena je u današnjem prijateljskom duelu sa Hrvatskom rezultatom 2:0.

U prvoj utakmici u okviru priprema za nastup u elitnoj rundi kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, ,,sokoli” su stvarali šanse, ali su ipak kažnjeni za neiskorišćene prilike.

Domaćin je dva puta tresao mrežu Crne Gore, Leon Rimac u 39. i Franko Vlašić u 63. minutu.

– U prvo poluvremenu odigrali smo odlično. Imala smo igru i veći posjed lopte, iz takvog pristupa stvarali šanse. Kada smo očekivali da ćemo postići pogodak, napravili smo grešku u posljednjoj liniji i primili gol. I pored primljenog gola, nastavili smo da napadamo i stvaramo šanse. Slično je bilo i u nastavku. Imali smo nekoliko šansi, pogodili i stativu. Mogu biti zadovoljan kako su momci odigrali protiv jakog protivnika. Naravno, moramo izvući pouke iz ovakvog poraza, vidjeti gdje smo griješili. Nadam se da ćemo uspjeti da se odmorimo i osvježimo za narednu utakmicu sa Hrvatskom, kazao je selektor Goran Perišić.

Prvi dio utakmice u Medulinu, osim pogotka, obilježile su situacije pred golom domaćina. U 20. minutu Marko Perović je dobro šutirao, golman je intervenisao, nakon čega se lopta odbila i zakotrljala po gol liniji. Dobar pokušaj imao je Andrija Bulatović, čiji pokušaj sa ivice šesnaesterca je završio preko gola.

U drugom poluvremenu Perović je pogodio stativu, da bi u 78 minutu, poslije centaršuta Andreja Camaja, Vasilije Adžić sa desetak metara pogodio pravo u golmana Hrvatske. Odličnu šansu propustio je u 89. minutu Bulatović. Pavle Pićurić je centrirao, a Bulatović sa par metara glavom poslao loptu preko gola.

Drugi duel Hrvatska i Crna Gora odigraće u petak 16. decembra, sa početkom u 11 časova.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve