Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Jusup poštuje Budućnost: Imaju širok tim, uz navijače se nadamo pobjedi

Zadar će ugostiti Budućnost Voli danas od 16 sati

Zadar je prošlog vikenda nokautirao Partizan, a sada nešto slično želi i protiv Budućnosti Voli.

Pred meč sa “plavima” u superlativu je trener dalmatinskog tima Danijel Jusup govorio o Podgoričanima, ali i pozvao navijače u pomoć.

“Nakon Partizana smo se malo odmorili, stvarno je bilo zahtjevno i naporno. Igrači su se dva dana smo odmorili i nakon toga krenuli sa pripremama za Budućnost. Oni imaju širok roster, u ovom trenutku su u malim promjenama u ekipi, možda se to odrazilo i na njihov rezultat. Baš iz tog razloga moraju da uhvate dobro raspoloženje i pobjednički ritam, doći će izuzetno motivisani sa mišljenjem da pobijede. Moramo biti svjesni toga i pokušati da odigramo u prvom redu dobro defanzivno, da kontrolišmo skok, kako bi došli u situaciju da imamo pozitivan rezultat. Pozivam navijače da nam pomognu, da budemo zajedno, da igramo zajedno i pokušamo napraviti još jedan dobar rezultat”, rekao je Jusup.

Karlo Žganec vodiće veliku borbu sa Kenanom Kamenjašem.

“Čeka nas zahtjevna utakmica. Nakon velike pobjede protiv Partizana imali smo emotivno pražnjenje, ali moramo ići dalje. Igramo protiv Evrokup ekipe koja je u malo turbulentnom razdoblju, nisu u najboljem stanju, dogodile su se promjene, ali doći će dodatno motivisani i mentalno pripremljeni. Nadamo se da ćemo odigrati na nivou na kojem smo igrali posljednju utakmicu pa se možemo nadati pobjedi. Vratio im se Kamenjaš, igra jako dobro, odigrao je vrhunski u posljednjem kolu protiv njih pa su ga vratili. Donosi im dodatan kvalitet, moraćemo se pozabaviti sa njim, ali imaju velik broj dobrih individualaca i odbrana će morati da bude na zavidnom nivou da bismo došli u priliku za pobjedu”, istakao je Žganec.

Zadar će ugostiti Budućnost Voli danas od 16 sati.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve