Utorak, 19 Marta, 2024
Rubrika:

Jovanović pred SC Derbi: Čvrstom odbranom možemo doći do pobjede

U prvom meču ove sezone Budućnost je slavila 88:76

Košarkaši Budućnosti Voli igraće sjutra protiv SC Derbija u 23. kolu Admiralbet ABA lige. Ekipa Vladimira Jovanovića je ranije obezbijedila plej-of, dok Derbi još nije osigurao doigravanje.

“Derbi je jako talentovan tim, koji je na pragu da ostvari svoje ciljeve, prije svega plasman u plej of Aba lige. U posljednje vrijeme su digli formu, igraju jako dobro i imaju optimalni spoj mladosti i iskustva. Naslanjaju se na jako kvalitetne i iskusne domaće igrače, potpomognutih strancima, gdje bih izdvojio Tasića i Megija, koji spada u krug najboljih šutera u ligi. Naravno, imaju mladost i igrače koje godinama razvijaju. Mi moramo imati jedan ozbiljan pristup, jer ovaj protivnik to zaslužuje i nadam se da čvrstom odbranom možemo doći do pobjede”, rekao je Jovanović u najavi meča.

U prvom meču ove sezone Budućnost je slavila 88:76.

“Definitivno moramo izaći na teren i igrati od početka daleko bolje nego u prethodnim mečevima. Jedna od stvari gdje moramo biti bolji je početak utakmice – moramo početi čvršće, igrati jako od početka do kraja i pratiti dogovor iz svlačionice. Samo tako možemo podići nivo igre” , smatra Džej Džej O’Brajen.

IzvorCdM

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve