Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Jovanović: Budućnost je među najboljim ekipama u ligi

''Plavi'' će protiv mladog tima iz Beograda pokušati da nastave seriju dobrih rezultata.

Mnogo komplimenata na račun košarkaša Budućnosti Voli uputio je trener Mege Vlada Jovanović pred sjutrašnji duel ovih ekipa u ABA ligi.

“Plavi” će protiv mladog tima iz Beograda pokušati da nastave seriju dobrih rezultata.

“Radi se o jakom timu koji je popunjen na svim pozicijama. U ABA ligi su među najiskusnijim ekipama, i po kvalitetu, ali sigurno i po stažu gdje pojedini igrači već dugi niz godina učestvuju u najjačim takmičenjima, kao u regionu, tako i u Evropi. Na razne načine pokušavaju da iskoriste svoje prednosti, prije svega taj „pik end rol“ sa Kobsom, koji je najbolji igrač u tome i dosta stvari zavisi od njega. Pored toga, imaju bekove i krila koji mogu i spolja preko „pik end rola“ iz šuta i unutra preko „lou post“ igre da naprave prednost. Mi u ovom trenutku, na sve personalne probleme koje imamo i odsustvo više igrača iz rostera, moramo da nađemo način da igramo protiv kvalitetne ekipe kao što je Budućnost. Neće nimalo biti lako, ali svaki igrač mog tima će morati da više od maksimuma da kako bi odigrali dobru utakmicu”, rekao je Jovanović.

Na sličan način razmišlja i košarkaš Mege Nikola Kočović.

“Budućnost je jako kvalitetna i iskusna ekipa i svakako je favorit u ovom meču. Za nas će ovo biti nova prilika da pokažemo napredak u igri u odnosu na prošle utakmice. Da bi do toga došlo, potrebno je da uz neophodnu energiju i koncentraciju, odigramo čvrstu odbranu. Vjerujem da možemo da odigramo dobru utakmicu, a za šta će to na kraju biti dovoljno, vidjećemo”, istakao je Kočović.

Mega i Budućnost Voli igraće sjutra od 12 sati.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve