Subota, 4 Maja, 2024
Rubrika:

Jokić: Žao mi je što nisam upoznao Balaševića i zahvalio mu što sam uspio ‘prevariti’ ženu

Uz sve to sjajnom srpskom centru juče je bio i rođendan, no Somborac, po vlastitim riječima, nije imao razloga za slavlje.  U razgovoru za RTS otkrio je kako ga je mnogo, kao i cijele zemlje bivše Jugoslavije, potresla smrt sjajnog kantautora Đorđa Balaševića

Nikola Jokić juče je pobjedu nad Klivlend Kavalirsima obilježio triple double učinkom.

Uz sve to sjajnom srpskom centru juče je bio i rođendan, no Somborac, po vlastitim riječima, nije imao razloga za slavlje.

U razgovoru za RTS otkrio je kako ga je mnogo, kao i cijele zemlje bivše Jugoslavije, potresla smrt sjajnog kantautora Đorđa Balaševića.

– Veliki sam obožavatelj lika i djela pokojnog Đorđa Balaševića, emocije su mi bile jako pomiješane. Nisam ga nažalost stigao upoznati i zahvaliti mu što mi je pomogao da “prevarim” moju sadašnju suprugu da mi bude djevojka, a sad žena. Žao mi je zbog toga i mislim da je ovo veliki gubitak za sve nas koji smo ga voljeli, kazao je je Jokić.

Balašević je preminuo 19. februara u 68. godini na Infektivnoj klinici Kliničkog centra Vojvodine u Novom Sadu, gde je primljen tri dana ranije zbog upale pluća.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve