Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Jezero bolje od Jedinstva na Zlatici: Plavljane hrabre igre tokom priprema

Plavljani nisu izgubili nijednom, a odigrali su pet utakmica za vrijeme pauze. U posljednjem testu na Zlatici izabranici Mladena Lambulića savladali su Jedinstvo sa 1:0

Ako je suditi po igri i rezultatima tokom priprema – Jezero je spremno za nastavak sezone.

Plavljani nisu izgubili nijednom, a odigrali su pet utakmica za vrijeme pauze. U posljednjem testu na Zlatici izabranici Mladena Lambulića savladali su Jedinstvo sa 1:0.

Gol je postigao Miljan Vlaisavljević u prvom poluvremenu.

– Odigrali smo dobar meč. Zadovoljan sam na svakom planu. Mogli smo da damo još par golova. Ekipa izgleda dobro i na putu je da stignemo nivo kojem težimo. Imamo još pet-šest dana da dodatno zategnemo formu. Očekujem da u pozitivnom ritmu nastavimo takmičenje – rekao je trener Lambulić.

Jezero je počelo u sastavu Asanović, Račić, Vuković, Dedić, Jovićević, Đurković, Lambulić, Adžović, Mendi, Vlaisavljević i Rodrigo.

U nastavku su ušli golman Kastratović, te Vasilije Radenović, Bošnjak, Julević, Marveđo, Kontić, Bošković, Perošević, Saša Radenović i Redžepagić.

Jedinstvo je prošlo uvodno fazu priprema na snijegu i ledu, a sada su na red došle kontrolne provjere.

Bjelopoljci su odigrali duel sa Adrijom i sada sa Jezerom, a od sredine mjeseca provešće desetak dana na pripremama u Budvi.

– Zadovoljan sam kako smo izgledali, jer smo tek počeli da izlazimo na teren. Bilo je pozitivnih stvari, a očekujem da iz dana u dan dižemo formu – rekao je Vuko Bogavac, trener lidera drugoligaškog karavana.

Jedinstvo je izvelo tim – Š. Kolić, Šćepanović, Krulanović, Banda, Đ. Cvijović, Idrizović, Vlaović, D. Kolić, Ivanović, Ćulafić i Mušović.

Minutažu su još dobili Pešić, Dulović, Ramović, Balić, Bahović, Dacić, N. Cvijović, Grandov, Šekularac, Kriještorac, Čujović, Hadžibegović i B. Korać.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve