Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Jakara: Da dobru energiju sa treninga prenesemo na duel sa Borcem

Oba tima se bore za plej-of, studenti imaju devet devet trijumfa, jedan više do Borca

Košarkaši SC Derbija sjutra (21 čas) dočekuju Borac, u meču 20. kola ABA lige. Trener “studenata” Dejan Jakara istakao je da će ekipa dobru energiju sa treninga prenijeti i na duel sa Čačanima.

Oba tima se bore za plej-of, studenti imaju devet devet trijumfa, jedan više do Borca.

“Dobro smo odigrali poslednje dvije utakmice ABA lige i nadam se da ćemo dobru energiju sa treninga opet prenijeti na utakmicu sa Borcem. Igramo sa ekipom koja igra vrlo agresivno u odbrani, na svakoj su liniji dodavanja. Takođe, napadačka tranzicija im je jedna od najboljih u ligi i svi su više-manje odlične atlete. Na nama je da probamo da držimo fokus kroz veći dio utakmice i da se držimo svega što se dogovorimo prije utakmice”, rekao je Jakara.

U prvom dijelu sezone Borac je nadigrao SC Derbi.

“Nadamo se uspješnom revanšu protiv Borca, od kojeg smo izgubili u prvom dijelu sezone. Svjesni smo njihove brze i agresivne igre, ali smo spremni na izazov. Posljednje dvije pobjede su nam dale pozitivan ritam. Fokus je ključan da održimo tu dinamiku. Svi igrači su predani ostvarivanju pobjede na našem terenu, uz taktički pristup, snažnu odbranu i efikasan napad. Vjerujemo da ćemo, uz napor i koncentraciju, ostvariti pozitivan rezultat”, rekao je centar SC Derbija, Vasilije Baćović.

Izvorrtcg.me

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve