Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

Jadran porazom u Splitu izgubio šanse za četvrtfinale

Jadran, koji je izgubio i prvi međusobni duel u Trebinju 11:10, upisao je četvrti poraz u dosadašnjem dijelu takmičenja.

Vaterpolisti hercegnovskog Jadrana poraženi su večeras od imenjaka iz Splita 16:14, u utakmici petog kola C grupe Lige šampiona.

Jadran, koji je izgubio i prvi međusobni duel u Trebinju 11:10, upisao je četvrti poraz u dosadašnjem dijelu takmičenja.

Crnogorski prvak izgubio je i oba duela od mađarskog Ferencvaroša 17:10 i 9:7.

Jedini trijumf upisao je protiv Crvene zvezde, nakon boljeg izvođenja peteraca, rezultatom 21:20.

Kolo prije kraja, vaterpolisti Jadrana su i definitivno ostali bez šansi za plasman u četvrtfinale Lige šampiona, pa će takmičenje nastaviti u osmini finala Evrokupa.

Splitski tim do pobjede vodili su Luka Bukić sa pet i Jerko Marinić Kragić sa četiri, dok je Đuro Radović meč završio sa tri gola.

U ekipi iz Herceg Novog najbolji je bio Ivan Nagajev sa šest golova.

“Dobro smo ušli u meč, kontrolisali smo situaciju. Znate kako, teško je igrati protiv Jadrana koji ima vrhunske igrače, a pogotovo kada njihovi šuteri imaju ovakvo veče. To je na kraju presudilo, a uz to mi nismo od umora prepoznali neke situacije koje smo mogli. Čestitam Jadranu na prolazu među osam najboljih. Što se nas tiče, svaka utakmica protiv ovakvih ekipa je veliko bogatstvo”, rekao je Radanović nakon meča.

Jadran će u šestom kolu, 5. decembra, biti gost Crvene zvezde.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve