Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Ivanović: Uvijek ću davati sve od sebe

Iako je igrao nepunih 13 minuta, nekadašnji član Budućnosti ubacio je čak 16 poena, od čega 10 u posljednjoj dionici kada su domaći i prelomili duel

Nikola Ivanović jedan je od najzaslužnijih za pobjedu Crvene zvezde nad Cedevita Olimpijom u prvoj utakmici polufinala plej-ofa ABA lige.

Iako je igrao nepunih 13 minuta, nekadašnji član Budućnosti ubacio je čak 16 poena, od čega 10 u posljednjoj dionici kada su domaći i prelomili duel.

“Uvijek ću davati sve od sebe. Igra nije uvijek najbolja moguća, ali treniram jako i nadam se dobrim plodovima svog rada. Danas je bilo lijepih momenata, ali nema daljih analiza”, istakao je Ivanović.

Dodaje da je veliko olakšanje za tim što je uspio da odbrani domaći teren i povede sa 1-0 u seriji.

“Bio je cilj da pobijedimo, makar i sa pola koša, jer znamo koliko dobrog i lošeg može da donese ova utakmica. Naravno da smo zadovoljni što smo pobijedili. Pokušaćemo da u već u Ljubljani završimo seriju. Cedevita će biti drugačija, u Ljubljani je proteklih nekoliko mjeseci zaživjela košarka. Ljudi osjećaju tu ekipu i čeka nas težak posao, ali nadam se da će biti dobro. Drugačije je igrati u domaćoj atmosferi i sigurno će napraviti reakciju. Jedna su od najtalentovanijih ekipa u ligi, biće teško i zahtjevno”, poručio je Ivanović.

Duel u dvorani Tivoli na rasporedu je u ponedjeljak od 18.30 sati.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve