Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Ispod svih očekivanja: Dinamo šokiran ponudom Barselone za Olma

Kako piše Jutarnji list, ponuda koju je Barselona poslala Dinamu je šokirala sve na Maksimiru, jer je iznosila samo deset miliona eura, uz bonuse. Po tome ispada da je Olmu cijena pala, a ne porasla, jer je ljetos Menhengladbah nudio devet miliona više, a Modri se zahvalili na ponudi

Dugo je španski šampion flertovao sa Danijem Olmom, svojim „odbjeglim sinom“ u redove Dinama iz Zagreba i očekivalo se da pošalje ponudu koja bi ogrijala klub sa Maksimira makar za naredne dvije godine.

Olmo, Foto: FOX Sports

Hrvati nijesu krili, očekivali su da Olma prodaju za 40 miliona eura i da time obore klupski rekord. Nije da nijesu imali osnova, mladi fudbaler je igrao sjajno i u Ligi šampiona, debitovao je i za reprezentaciju Španije… Ali, avaj.

Kako piše Jutarnji list, ponuda koju je Barselona poslala Dinamu je šokirala sve na Maksimiru, jer je iznosila samo deset miliona eura, uz bonuse. Po tome ispada da je Olmu cijena pala, a ne porasla, jer je ljetos Menhengladbah nudio devet miliona više, a Modri se zahvalili na ponudi.

Nemaju u Dinamu previše prostora za cjenkanje, jer Olmu ugovor ističe u junu 2021. godine, tako da im je ovaj i naredni prijelazni rok šansa da nešto od njega zarade. A, kako se ugovor bliži kraju, cijena fudbaleru sigurno ne raste. Pritom, Španac je prećutno odbio novi ugovor sa Dinamom, iz njegovih izjava se može naslutiti kako očekuje da već ove zime promijeni sredinu.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve