Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Igor Ivanović se vratio u Budućnost

Povremeni reprezentativac Crne Gore može da se pohvali da je u Crnoj Gori četiri puta stizao do šampionskog trona, a pet puta do trofeja u Kupu. U nastavku sezone će nastojati da stigne do dvocifrenog broja trofeja

Fudbaleri Budućnosti počeli su pripreme za nastavak sezone, a odmah je stiglo i pojačanje u vidu iskusnog ofanzivca Igora Ivanovića, koji je ponovo zadužio opremu Podgoričana.

Tokom karijere, Ivanović je branio boje Koma, Rudara, Sutjeske, Budućnosti, Dečića, Zire, Bunjodokora, a sa ekipom Budućnosti je potpisao dvogodišnji ugovor.

Povremeni reprezentativac Crne Gore može da se pohvali da je u Crnoj Gori četiri puta stizao do šampionskog trona, a pet puta do trofeja u Kupu. U nastavku sezone će nastojati da stigne do dvocifrenog broja trofeja.

„Bilo mi je lijepo u Uzbekistanu, igrao sam, klub ima dobre uslove, ali kada se otvorila mogućnost da se vratim, nisam mnogo razmišljao. Budućnost je uvijek izazov, a posebno mi je drago što ću ponovo sarađivati sa Andrijom Delibašićem i Mladenom Milinkovićem sa kojima sam imao sjajnu saradnju u mom prethodnom mandatu kada smo i stigli do istorijske duple krune“, poručio je Igor Ivanović, pa nastavio:

„Vratio sam se u dobro poznato okruženje, sačekali su me prijatelji, tako da imam osjećaj kao da nisam ni odlazio. Pratio sam Budućnost, drago mi je što su momci osvojili jesenju titulu i nadam se da ću biti od pomoći timu u borbi za očuvanje prvog mjesta. Motivisan sam da svi zajedno osvojimo još jednu titulu”.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve