Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

I A MCKL: Spremne su karte za novo finale najboljih

Danas su na programu drugi mečevi polufinala plej-ofa Prve crnogorske lige u kojima će Budućnost gostovati Lovćenu (19h), a Mornar Studentskom centru (17h)

Da li je utorak dan kada će najbolji čekirati kartu za peto vezano međusobno finale i minimum tri nova okršaja ili će se desiti ogromno iznenađenje?

Danas su na programu drugi mečevi polufinala plej-ofa Prve crnogorske lige u kojima će Budućnost gostovati Lovćenu (19h), a Mornar Studentskom centru (17h).

Večerašnji okršaj na Cetinju će biti treći ovih ekipa u manje od sedam dana. I in teresantno, igraće se u trećoj različitoj dvorani nakon Bemax arene (polufinale Kupa) i ”Morače” (prvi meč serije).

Pokazali su u oba ta duela ”plavi” da je razlika u kvalitetu velika, iako je hrabra četa Petra Jovanovića u oba meča pokazala da može da zaprijeti.

– Nema vremena za velike pripreme Lovćen je dobra ekipa, pokazali su to u oba susreta protiv nas, očekujem da će na Cetinju biti još agresivniji, nema dilemu Petar Popović, koji će igrati u rodnom gradu.

Bez obzira na svu dobru igru Lovćena, svi očekuju da Budućnost i ovog puta opravda ulogu favorita.

– Sigurno neće biti lako s obzirom na to da nam je skraćen roster i da je na Cetinju uvijek teško igrati. Naravno, ako odigramo kao u drugim poluvremenima prethodnih utakmica, vjerujem da možemo da zatvorimo seriju”, nema dilemu borbeni bek crnogorskog šampiona.

Znatno veća drama očekivala se u duelu ”studenata” i ”mornara”, ali je ona izostala. Iako žestoko oslabljen, tim Mihaila Pavićevića u laganom ritmu stigao je do pobjede u Baru. Sada ostaje da se vidi da li će izabranici Nenada Trajkovića pokazati reakciju ili će Nemanja Vranješ i drugovi putovati u šesto finale.

– Želimo da se vratimo u Bar, rekao je Trajković.

– Odbrana u pojedinim momentima u prvom meču ni je bila na željenom nivou. Moraćemo da budemo agresivniji i odlučniji. Oni su favoriti na papiru, ali uprkos svim problemima koje imamo, uradićemo sve da izborimo majstoricu”, jasna je poruka iskusnog stručnjaka.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve