Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

Herbert postao najplaćeniji igrač u istoriji NFL-a: Zagarantovanih 218 miliona dolara

Ovaj 25-godišnji kvoterbek je tek drugi igrač na ovoj poziciji iz svoje draft klase koji je produžio ugovor, nakon dogovora Filadelfija Iglsa i Džejlena Hrtsa iz aprila ove godine

Kvoterbek Džastin Herbert i Los Anđeles Čardžersi potpisali su petogodišnji ugovor vrijedan 262,5 miliona dolara.

Ugovorom je Herbertu zagarantovano 218 miliona, što je najveći zagarantovani iznos u NFL-u, nakon što je Dešon Votson dobio 230 miliona dolara, prenio je Atletik.

Većina NFL ugovora ima klauzulu koja garantuje igraču određeni iznos u slučaju povrijede ili otkaza zbog prekoračenja limita na plate, ali neki djelovi ugovora mogu biti i izuzeti.

Herbert je bio šesti pik na NFL draftu 2020. godine i od tad je bacio više od 14.000 jardi, a postigao je 94 tačdauna i presjekao 35 bacanja sa dodavačkim rejtingom 96,2.

Ovaj 25-godišnji kvoterbek je tek drugi igrač na ovoj poziciji iz svoje draft klase koji je produžio ugovor, nakon dogovora Filadelfija Iglsa i Džejlena Hrtsa iz aprila ove godine.

Herbert je godišnjom platom od 52,5 miliona dolara prestigao Lamara Džeksona (52,4) kao najplaćenijeg igrača na godišnjem nivou. Kvoterbek Džastin Herbert i Los Anđeles Čardžersi potpisali su petogodišnji ugovor vredan 262,5 miliona dolara.

Ugovorom je Herbertu zagarantovano 218 miliona, što je najveći zagarantovani iznos u NFL-u, nakon što je Dešon Votson dobio 230 miliona dolara, preneo je Atletik.

Većina NFL ugovora ima klauzulu koja garantuje igraču određeni iznos u slučaju povrede ili otkaza zbog prekoračenja limita na plate, ali neki delovi ugovora mogu biti i izuzeti.
Herbert je bio šesti pik na NFL draftu 2020. godine i od tad je bacio više od 14.000 jardi, sa dodavačkim rejtingom 96,2.

Ovaj 25-godišnji kvoterbek je tek drugi igrač na ovoj poziciji iz svoje draft klase koji je produžio ugovor, nakon dogovora Filadelfija Iglsa i Džejlena Hrtsa iz aprila ove godine.

Herbert je godišnjom platom od 52,5 miliona dolara prestigao Lamara Džeksona (52,4) kao najplaćenijeg igrača na godišnjem nivou.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve