Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

Hadžibegić optimista: Nikome se ne predajemo, želimo jedno od prva dva mjesta u grupi

Sokoli dobili tešku grupu

Iako su “sokoli” dobili tešku grupu u borbi za plasman na Svjetsko prvenstvo, selektor Faruk Hadžibegić obećava da će naši momci skupo prodati kožu u ciklusu za Mundijal.

Holandija, Turska, Norveška, Letonija i Gibraltar nalaze se na putu ka šampionatu svijeta.

– Nikom ne želim da se unaprijed predam. Grupa je veoma jaka. Međutim, naš cilj je da budemo prvi ili drugi. To je potpuno logično i svi timovi na taj način razmišljaju. Sada se samo molim Bogu da budemo zdravi i da se navijači vrate na tribine, rekao je Hadžibegić.

Svjestan je da naša selekcija neće sa ulogom favorita dočekati kvalifikacije.

– Koliko sam uspio da vidim, iz tabora Holandije, Turske i Norveške se smatraju favoritima. Na nama je da probamo da ih iznenadimo i što više bodova osvojimo. Uz to, prognoza naših rivala je motiv više. Ono što imamo u ovom trenutku je nada, dodao je Hadžibegić.

Do početka kvalifikacija ostalo je nešto više od tri mjeseca.

– Savić igra odlično u Atletiku, ali ne mogu da vjerujem da Jovetić nije standardan u Monaku, iako cijenim i poštujem taj tim. Volio bih da se Vešović oporavi, Mijatović brani veoma dobro, tu je i odlični Mugoša. Vjerujem da će momci biti u pravom ritmu jer su nam se ranije dešavali padovi tokom utakmica, kao i da ćemo nastaviti dobar trend iz Lige nacija i rasti kao ekipa, zaključio je selektor Crne Gore.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve