Srijeda, 8 Maja, 2024
Rubrika:

Grbović: Veliki izazov za mene, mislim da sam u potpunosti spreman

Krilni košarkaš, koji je igrački put počeo u rodnim Pljevljima, a nastavio ga u njemačkom Ulmu, OKK Beogradu i Megi, odakle je i stigao u Budućnost, za klupski sajt je govorio o prvim utiscima o klubu sa kojim će u novoj sezoni

Andrija Grbović je jedan od trojice crnogorskih košarkaša koji je ovog ljeta stigao u Budućnost Voli, ali jedini koji će prvi put igrati u dresu “plavih” (Vladimir Mihailović i Andrija Slavković su u prošlosti već nastupali za podgorički klub).

Krilni košarkaš, koji je igrački put počeo u rodnim Pljevljima, a nastavio ga u njemačkom Ulmu, OKK Beogradu i Megi, odakle je i stigao u Budućnost, za klupski sajt je govorio o prvim utiscima o klubu sa kojim će u novoj sezoni, pored ABA lige i domaćih takmičenja, nastupati i u Evrokupu…

– Hvala na dobrodošlici. Naravno, velika stvar, čast i privilegija je potpisati za klub kao Budućnost Voli i veoma sam srećan i ponosan što ću biti dio organizacije – rekao je Grbović.

– Biće veliki izazov za mene, prethodne sezone sam debitovao u ABA ligi, ove godine me očekuje novo takmičenje – Evrokup. Veoma sam uzbuđen zbog onoga što predstoji i mislim da sam u potpunosti spreman – dodao je Grbović.

Sebe bi “opisao kao igrača koji igra dobro u oba smjera, i odbrambeno i napadački”.

– Ono što ću ja da dam od sebe jeste velika borbenost. Pokušaću da iskoristim šansu koju budem dobio.

Andrija ističe da je pratio Budućnost kao dijete, a onda je istakao neke domaće igrače.

– Nikola Ivanović, Danilo Nikolić, Bojan Dubljević. To su mi igrači koji su ostali urezani u sjećanje.

Grbović vjeruje da iduće sezone ekipa može “da napravi bolji rezultat nego prethodne”.

– Smatram da je napravljen konkurentan tim, pokušaćemo da u Evrokupu dođemo što dalje možemo, da u ABA ligi napravimo što bolji rezultat i pokušamo da damo jak otpor Partizanu i Zvezdi – zaključio je Grbović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve