Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Gojković: Teško je šta reći poslije ovakvog poraza

''Sjutra je novi dan, četvrtfinale je najvažnija utakmica na turniru. Pokušaćemo da se oporavimo i pripremimo za taj meč'', poručio je selektor

Jedna pobjeda bila je dovoljna crnogorskim vaterpolistima da osvoje drugo mjesto u grupi A i zakažu dvoboj sa Francuzima u četvrtfinalu F8 Svjetske lige u Strazburu.

“Ajkule” su vrlo lako mogle da imaju i maksimalan učinak, ali veliki pad u finišu koštao ih je poraza u duelima protiv Australije, a danas i od Španije.

Vodile su 7:2 i 8:4, ali nisu dale gol u posljednjih 12 minuta, pa su izgubile nakon peteraca.

„Teško je šta reći poslije ovakvog poraza na peterce. Mislim da smo zaslužili više, imali stvarno dobru igru tokom cijele utakmice, a željeli smo da pobjedom osvojimo 1. mjesto u grupi. Nažalost, nismo uspjeli”, rekao je Vladimir Gojković.

Rival u četvrtfinalu biće domaća Francuska.

„Sjutra je novi dan, četvrtfinale je najvažnija utakmica na turniru. Pokušaćemo da se oporavimo i pripremimo za taj meč”, poručio je selektor.

Vasilije Radović je bio najefikasniji u našoj selekciji sa tri gola.

„Tokom cijele utakmice smo igrali odlično, možda i bolji bili, ali je presudila završnica, u kojoj su nas stigli. Završilo je neriješeno, ali moramo da idemo uzdignute glave i spremamo se za četvrtfinale, u kojem nas čeka Francuska”, naglasio je mladi igrač Jadrana.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve