Srijeda, 8 Maja, 2024
Rubrika:

Glomazić: Očekivao sam da nastavimo projekat koji je dao rezultat

Ovakva odluka čelnika kluba iz grada čelika i piva iznenadila je cijelu crnogorsku košarkašku javnost, ali i samog Glomazića koji je prošle godine ispisao sjajne rezultate 19:1 u Erste ligi, plasman na završni turnir Kupa Crne Gore, ali ono najbitnije od svega izborio je plasman u polufinale plej-ofa Druge ABA lige. Međutim, sve to nije bilo dovoljno da nastavi epizodu u Nikšiću

Ostvarivao je izuzetne rezultate, pružao je šansu mladim igračima, a nakon što mu je istekao ugovor očekivalo se da će se nastavi da gradi sistem koji je počeo prije dvije godine. Međutim, od produžetka saradnje neće biti ništa Sutjeska nije produžila ugovor sa Zoranom Glomazićem kojeg će na klupi Nikšićana zamijeniti Velimir Gašić.

Glomazić, Foto: KK Široki

Ovakva odluka čelnika kluba iz grada čelika i piva iznenadila je cijelu crnogorsku košarkašku javnost, ali i samog Glomazića koji je prošle godine ispisao sjajne rezultate 19:1 u Erste ligi, plasman na završni turnir Kupa Crne Gore, ali ono najbitnije od svega izborio je plasman u polufinale plej-ofa Druge ABA lige. Međutim, sve to nije bilo dovoljno da nastavi epizodu u Nikšiću.

“Iskreno, iznenađen sam. Očekivao sam da nastavim sa projektom koji smo započeli prije dvije godine i koji je, po mišljenju svih koji prate košarku, donosio rezultate. Nijesam ni razmišljao o promjeni sredine, ali ću sada morati. Međutim, nijesam zabrinut kada je nastavak karijere u pitanju”, rekao je Glomazić i poželio sada već bivšem klubu sreću.

“Čelnici kluba su mi čestitali na sjajnim rezultatima i odlično odrađenom poslu. Ekipi Sutjeske i novom treneru želim mnogo uspjeha u narednom periodu, zaključio je iskusni stručnjak.

Dugo je Igor Čvorović pregovarao sa čelnicima Sutjeske o nastavku saradnje, međutim, nijesu uspjeli da postignu dogovor, pa će rođeni Nikšićanin napustiti klub.

“Nakon razgovora sa čelnicima kluba i ne postizanja zajedničkog dogovora zvanično sam slobodan igrač. Imao sam veliku želju da i naredne sezone branim boje matičnog kluba i pomognem u ispunjenju ciljeva. žao mi je što nismo našli zajednički jezik”, rekao je Čvorović.

Da podsjetimo, Sutjeska je dogovorila povratak Nikole Koraća, a očekuje se da ugovor produži Ismet Sejfić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve