Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

Flečer Megi: Odbranićemo “Moraču” protiv Burga

Košarkaš Budućnost, Flečer Megi se vratio u ekipu nakon pauze zbog zdravstvenih problema i od njega se očekuje da u nastavku sezone bude jedan od nosioca igre.

Košarkaši Budućnost  Volija u srijedu veče nastavljaju takmičenje u Evrokupu, utakmicom protiv francuskog Burga, ali više prostora za kikseve nemaju.

Košarkaš Budućnost, Flečer Megi se vratio u ekipu nakon pauze zbog zdravstvenih problema i od njega se očekuje da u nastavku sezone bude jedan od nosioca igre.

Američki bek je u meču sa Mornarom igrao skoro devet minuta i upisao je četiri poena, uz pogođenu trojku, a li je pobjeda protiv Barana izazvala velike polemike u regionu zbog sudijskih odluka u finišu utakmice.

Plavo-bijeli su slavili protiv Mornara u produžetku, a iz ABA lige su poručili da je konačan rezultat skrojen odlukama sudija.

“Utakmica nije bila dobra i nismo odigrali kako smo željeli. Naša timska odbrana je bila dosta loša i iskreno, žalim što i ja nisam odigrao bolje individualno i doprinio više ekipi”, kazao je Megi.

Izuzetno važan meč za ekipu koji može odlučiti prolazak u u drugu fazu Evrokupa, napominju iz podgoričkog kluba.

“Utakmica sa Burgom je od ogromne važnosti za nas. Bićemo spremni i igrati čvrsto čitav meč. Da slavimo u tom meču moraćemo odigrati mnogo bolju defanzivu nego u Francuskoj, tokom cijele utakmice. Naš napad mora biti tečniji i precizniji u najvažnijim momentima utakmice. Vjerujem da ćemo, uz pomoć navijača, odbraniti domaći teren i doći do jako važne pobjede”, kazao je Amerikanac.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve