Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Finska juri pobjedu protiv Crne Gore

Ispuštene bodove pred svojim navijačima, skandinavska selekcija pokušaće da nadoknadi protiv Crne Gore večeras u Helsinkiju

Finska je odigrala dobro u prvom kolu, ali je šokantno ostala bez pobjede nakon što je u debeloj sudijskoj nadoknadi primila gol od Bosne i Hercegovine – 1:1.

Ispuštene bodove pred svojim navijačima, skandinavska selekcija pokušaće da nadoknadi protiv Crne Gore večeras u Helsinkiju.

Selektor Marku Kanerva najavio je promjene u timu, a jedna će sigurno biti u napadu – uz Temua Pukija trebalo zaigraće Žoel Pohjanpalo, igrač Bajer Leverkuzena koji je pozajmljen turskom Rizesporu.

“Kalendar je takav da su promjene u ekipi nužne. Pomno pratimo oporavak i osjećaj igrača poslije utakmice i treninga. Nastojaćemo da napravimo najbolji mogući spoj za meč sa Crnom Gorom. Drugi put igramo kod kuće i pokušaćemo da uradimo ono što nijesmo prije nekoliko dana. Što se tiče Pohjanpala – on je u konkurenciji, nije povrijeđen i u dobrom je stanju. Od njega očekujemo puno”, rekao je Kanerva na konferenciji za novinare.

Finska je stvorila mnogo prilika protiv BiH, a na samom kraju je kažnjena za promašaje.

“U principu, kada se ne iskoristi dosta toga, postoji veliki rizik da protivnik postigne gol. To je prošlo i vjerujem da igrači sada imaju jasnu ideju kako da se nose sa takvim situacijama u budućnosti”, kazao je Kanerva.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Neko tamo
07.06.2022-15:45 15:45

Idemo sokoli samo naprijed a Fincima brz ulazak u NATO