Ponedjeljak, 17 Juna, 2024
Rubrika:

Dušan Alimpijević nije više trener Zvezde, da li je vrijeme za odlazak Čovića!?

Dušan Alimpijević nije više trener košarkaša Crvene zvezde, saopšteno je iz tog kluba. Klub sa Malog Kalemegdana će do kraja sezone predvoditi njegov dosadašnji pomoćnik Milenko Topić.

Promjena na klupi uslijedila je poslije novog iznenađujućeg poraza od Mega Bemaksa u prvenstvu Srbije. Alimpijević je ove sezone poražen u finalu nacionalnog Kupa, kao i u finalnoj seriji ABA lige, pa Zvezda dogodine neće igrati u Evroligi, već će region predstavljati Budućnost. Topić će do kraja sezone pokušati da odbrani jedini trofej iz prošle, titulu šampiona Srbije.

Podsjetimo, portal Aktuelno je u nekoliko tekstova ranije navodio da je Alempijević, blizak prijatelj ćerke predsjednika Crvene Zvezde  Nebojše Čovića, i da je upravo toj konekciji ostao dugo u klubu nakon poraza u ABA ligi i nekoliko mečeva u srpskom prvenstvu od prosječnih klubova. Međutim, odlazak Alimpijevića možda neće biti jedina jer simpatizeri i navijači Crvene Zvezde, žele promjene. Sve će biti poznato nakonn 30. juna. Da li je došao kraj “svemoćnom” Nebojši Čoviću – Ćokiju koji Zvezdu vodi praktično kao svoj privatni klub, vidjećemo, ali svakako mnogi očekuju rezove. Podsjetimo, da su asistenti Čovića bliski članovi familije. Sin Filip je član prvog tima od aprila, a zet Miloš Ninković je član uprave.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve