Petak, 17 Maja, 2024
Rubrika:

Doskorašnji trener Sutjeske optužio direktora da ga je opstruirao i vodio klub iz kafane

Sa druge strane razočaran je ponašanjem sportskog direktora Zorana Marojevića

Velimir Gašić, doskorašnji trener Sutjeske kaže da je razočaran ponašanjem sportskog direktora Marojevića koji ga je opstruirao u radu.

Gašić naglašava da mu je bilo zadovoljstvo što je radio u nikšićkom klubu i vjeruje da su ostvareni dobri rezultati.

S obzirom na to da su imali 12 košarkaša iz Nikšića i da su izborili plej of ABA 2 lige vjeruje da se za sezonu može reći da je bila uspješna.

Sa druge strane razočaran je ponašanjem sportskog direktora Zorana Marojevića.

“Moje veliko iznenađenje, pa i određenu dozu razočarenja, izazvala je nevjerovatna količina nerazumijevanja i neposvećenosti u davanju logističke podrške timu. Tu prije svega mislim na sportskog direktora Marojević. koji je od početka imao zadatak da kao zalutali igrač, vrši opstrukciju. Po čijem, ili svom nalogu, zaista ne znam!??”, poručio je Gašić za Sportklub i dodao:

“Pomalo je žalosno, sakrivanjem iza nekih dobrih namjera, koje ne postoje, već isključivo neostvarenost u svim tim godinama, trenerskih pokušaja….Sva prisutna negativna tendencija, koja obesmišljava ozbiljan projekat, daje legitimitet vođenju kluba iz kafanskih prostora, gdje preovladavaju, prije svega lični interesi. Ja na, nečiju žalost ili sreću nijesam iz te priče. Mene, su isključivo zanimali interesi kluba.”

Nije Gašić pretjerano zadovoljan ni nastupom novog trenera Sutjeske Darka Vujačića.

“U Crnoj Gori, sam naučio jedan nov termin – neznaven, koji bih ovom, prilikom povezao sa velikom dozom diletantizma, čovjeka koji je preuzeo tim poslije mog odlaska iz kluba, gdje je u prvom obraćanju, istakao da je tim zatekao u teškom stanju u seriji poraza, fizički nespreman, što dovoljno govori o njemu samom, sa svakog aspekta.”

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve