Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Donio odluku: Verner želi ići u Liverpul

Pouzdani Atletik javlja da je Verner odlučio da će napustiti Lajpcig ovog ljeta jedino u slučaju da klub postigne sporazum sa Liverpulom. Reprezentativac Njemačke je jasno stavio do znanja da želi da sarađuje sa Jirgenom Klopom koji je u nekoliko navrata i razgovarao sa njim, pa 24-godišnji napadač nema dilemu kada je u pitanju njegova budućnost.

Timo Verner je priča broj jedan kada se radi o napadačima.

Verner, Foto: Goal.com

Njemac je san svakog evropskog velikana ne samo zbog kvaliteta, već i zbog pristupačne cijene jer izvori navode da postoji otkupna klauzula od 60 miliona eura.

Pouzdani Atletik javlja da je Verner odlučio da će napustiti Lajpcig ovog ljeta jedino u slučaju da klub postigne sporazum sa Liverpulom.

Reprezentativac Njemačke je jasno stavio do znanja da želi da sarađuje sa Jirgenom Klopom koji je u nekoliko navrata i razgovarao sa njim, pa 24-godišnji napadač nema dilemu kada je u pitanju njegova budućnost.

Željeli su ga Mančester junajted i Bajern Minhen, oni su čak i slali određene ponude “bikovima”, međutim Verner je bio izričit u namjeri da odbije svaku ponudu.

Ono što bi moglo da zabrine Lajpcig jeste navodna klauzula po kojoj će otkupna cijena Vernera biti svake naredne sezone drastično manja.

Tako bi na ljeto 2021. zainteresovani klub mogao da ga dovede za 40 miliona eura, dok bi 2022. njegova cijena bila tek 25 miliona eura.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve