Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Donesi igračku za djecu iz Bijele

Meč sa Bukureštom imaće humanitarni karakter, pošto je u saradnji sa Udruženjem "Dječja pjesnička štafeta" organizovana akcija za Dječji dom u Bijeloj, tako da će ulaznica za utakmicu biti igračka.

Rukometašice Budućnosti nisu ostvarile ni blizu rezultate koji su očekivani na startu sezone, tako da je i proklamanovani cilj plasman u osminu finala Lige šampiona već doveden u pitanje.

Neočekivani Poraz od Debrecina, koji je i u ovom kolu (juče) pobijedio Brest (31:24) dodatno je akomplikovao borbu Budućnosti za plasman na šesto mjesto, tako da će rukometašice Budućnosti morati da pobijede nekog od favorita u nastavku takmičenja kako bi nadoknadile zaostatak.

“Bukurešt je ekipa koja je projektovana da osvoji Ligu šampiona, potrošio je mnogo para. Glavne igračice su tu već dvije-tri godine, a dovedeno je još nekoliko pojačanja, ali ne ide kako su zamislili. I Bukurešt će kako sezona odmiče biti sve jači i jači, a suvišno je govoriti o kvalitetu tih igračica. Dovoljno je reći da je tu Kristina Neagu” kazala je Bojana Popović.

Budućnost je imeđu dvije seone ponovo napravila dosta rotacija u timu. Tokom ljeta dovela osam igračica, u međuvremenu je ekipu napustila Bejze Karačam, a pojačanja poput Kalidijatu Nijakate i Noemi Hafre još ni izbliza nijesu pokazale kvalitet zbog kojih su dovedene.

“Borba se nastavlja. Kada se ekipa podigne, od januara, možemo da iznenadimo nekog od velikih protivnika, sa velikim budžetima. Iz dana u dan vidim da se djevojke osjećaju sigurnije, vjeruju jedna u drugu, a povjerenje je najvažnije kada se stvara tim”, zaključila je Popović.

Meč sa Bukureštom imaće humanitarni karakter, pošto je u saradnji sa Udruženjem “Dječja pjesnička štafeta” organizovana akcija za Dječji dom u Bijeloj, tako da će ulaznica za utakmicu biti igračka.

Dvostruki prvak Evrope pokreće akciju prikupljanja igračaka za djecu u Dječijem domu Mladost u Bijeloj.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve