Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Đoković težim putem do pobjede protiv Dimitrova

Mogao je srpski teniser da završi posao poslije dva seta igre, ali je nakon vođstva 4:2 u drugom, perpustio rivalu četiri vezana gema.

Novak Đoković plasirao se u osminu finala Mastersa u Rimu, nakon što je danas poslije tri seta pobijedio Bugarina Grigora Dimitrova sa 6:3, 4:6, 6:1.

Mogao je srpski teniser da završi posao poslije dva seta igre, ali je nakon vođstva 4:2 u drugom, prepustio rivalu četiri vezana gema.

I meč protiv Bugarina Đoković je počeo gubitkom servisa, ali je odmah uzvratio istom mjerom i izjednačio na 1:1. Srpski teniser je nakon toga zaigrao mnogo bolje i rutinski riješio prvi set u svoju korist.

U drugom setu Đoković je poveo odmah na startu, prednost čuvao do 4:2 i bio na pragu rutinske pobjede, ali je tada potpuno stao.

Dimitrov je to znao da iskoristi i sa dva vezana brejka stigne do 6:4, izjednačenja u setovima na 1:1 i prilike da se bori za pobjedu.

Ipak, nade Dimitrova veoma su kratko trajale, pošto je Đoković odmah u prvom gemu napravio brejki prednost sačuvao do kraja.

Protivnik Đokovića u osmini finala biće bolji iz duela Kameron Nori (Velika Britanija) – Marton Fučovič (Mađarska).

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve